Quin és el nostre estímul?
Comprovar que aquella idea que ha sorgit després d’investigar mil opcions, quan comencem a desenvolupar-la, té futur

Helena de Lara

Helena de Lara

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Complementa els seus estudis amb un Post grau de Gestió de Projectes Culturals per la UOC. A més d’altres cursos específics relacionats amb el disseny gràfic. Inicia la seva carrera professional com a dissenyadora d’alta joieria a Art Natura, S.A. Posteriorment es dedica plenament a la comunicació incorporant-se com a directora d’art a Nou Estudi, Teamwork i Nivell Gràfic empreses vinculades a agències de publicitat i clients directes. El 2001 s’estableix com a freelance treballant per a agències de publicitat com Saatchi & Saatchi Healtcare, Ogilvy i Art Comunicació. El 2009 s’incorpora com a sòcia a Girafa.

Rosa Martin

Rosa Martín

Estudia disseny gràfic a Llotja (Escola Superior de Disseny i Art), Màster de Comunicació Interactiva a la UAB (1995) i Estampació i tintatges artístics a Llotja. Comença la seva trajectòria com a freelance en disseny d’aplicacions interactives i web col·laborant amb Nexe, Asterisc, Magma3, Indra, Sowre Consulting, Ideoart, AdVisual… i realitza workshops a LCI Barcelona (FD Moda). El 2012 entra a formar part de l’equip de Girafa.
 Somnis de colors i formes, símbols i etiquetes @ #cccc00 <h1> <!–> <font>… Cada projecte, un repte, buscant l’expressivitat tant a pantalla com al paper.

Montse Vives

Montse Vives

Dissenyadora i directora d’art amb àmplia experiència en comunicació. Ha probat totes les formes en què pot treballar un dissenyador/a gràfic, en prestigiosos estudis de disseny (Peret Associats, Morillas), agències de publicitat multinacionals i locals (RMG Connect, Innuo), com a freelance i ara amb unes bones amigues on a més de compartir estudi comperteixen cafè, cursos i moltes hores de feina.
 Amant del disseny, del bon disseny, el que fa més agradable la vida de les persones, el que facilita la comunicació, el que transmet idees i missatges de forma clara i que sobretot cuida el detall.

Carola Sol

Carola Sol

Expressar-se amb els seus dibuixos és la seva passió. Els seus records de petita, són plens de dibuixos, que feia sense parar mentre les seves amigues jugaven al parc.
 En acabar l’escola va estudiar Disseny de Moda a LCI Barcelona i un postgrau d’Il·lustració a Eina. Ara bé, des que tenia 5 anys ha anat fent diferents cursos de dibuix. Ara treballa en diferents projectes d’Il·lustració mentre col·labora amb Girafa i participa en exposicions.

Els nostres clients

Ajuntament de Salàs de Pallars
Ajuntament de Sort
Autoritat Catalana de la Competència
Cal Batllet
Celler de Capçanes
Consell Comarcal del Pallars Sobirà
Club de Tennis Sabadell
Export Iberia
Fundación Endesa
European Cellars
Familia Castaño
Generalitat de Catalunya
Celler Gramona
Juan Martín
Mottox
Vinyes d'Olivardots
Vignobles Michel Gassier
Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya
Talleres Pena
Resto
Rouson Import
El Vinyer
Macadamians