Gustavete El Mudo

Gustavete "El mudo"

Gustavete El Mudo és un dels personatges en la pel·lícula musical, “¡Ay, Carmela!”, ambientada en la Guerra Civil Espanyola, i dirigida per Carlos Saura. Artistes de vodevil, Gustavete i els seus companys comencen la guerra en el bàndol republicà, però són capturats i es veuen obligats a actuar com animadors de les tropes nacionals. La seva actuació acaba en una tragèdia heroica.
Amb aquesta inspiració cinematogràfica, Bodegas Abanico presenta un vi 100% Monastrell que prové de vinyes velles conreades a la Serra de la Sima, a Alacant.
Per al disseny de l’etiqueta hem utilitzat una única tipografia, cercant en tot moment la sobrietat i contundència que transmet als sentits aquest vi. Fugint de grafismes anecdòtics i documentals, hem plasmat una marca forta que defineix un moment històric i trascendental per a la zona a la que pertany el vi. Obert a la interpretació personal de cada consumidor, la textura i color de l’etiqueta suggereixen les tendències plàstiques del període de la Guerra Civil Espanyola.